4 масажа на цяло тяло „Изкушението на султана“

4 масажа на цяло тяло

В днешния бързооборотен свят всички се нуждаем от малко почивка и релаксация, за да можете да се справите със задълженията и стреса на ежедневието. Има ли по-добър начин от това освен да си подарите 4 масажа на цяло тяло „Изкушението на султана“, от Secret’s Vision. Само те ще могат да ви донесат блаженство и спокойствие.

Офертата включва четири масажа на цяло тяло, включително „Кокосово изкушение“, „Шоколадова наслада“, „Wine massage“ и „Султански масаж с рози на 4 ръце“. Тези масажи ще ви помогнат да се отпуснете, да се освободите от напрежението и да се насладите на незабравими моменти на релаксация.

Масажите включват ексфолиация на цялото тяло с кокос, шоколад, екстракт от вино или екстракт от роза, след което се прави зонотерапия и ароматерапия с масло от кокос, шоколад, екстракт от вино или екстракт от роза. Това ще ви осигури пълен релакс и хармония на цялото тяло.

Офертата е валидна от 16 Март до 29 Април 2023г. Ваучерът може да бъде отменен до 24 часа предварително, ако имате нужда от това. Ако сте закъсняли повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван. Услугата се предоставя само след представяне на номера и секретния код на ваучера при посещението. Масажите се извършват от жена и трябва да се използват в рамките на четири посещения в срока на валидност на ваучера.

Не се колебайте и си осигурете тази незабравима релаксация, която заслужавате! Грабнете ваучера сега и се насладете на моменти на спокойствие и хармония в Secret’s Vision.

Към офертата