Какво трябва да знаем преди да отидем на СПА?

Вече ви дадохме базови съвети на тема СПА етикет и се надяваме, че ще бъдете по-смели и ще си направите поне 1 резервация, за да изпитате истинската наслада от това невероятно изживяване. Сега сме ви подготвили нови съвети, които също трябва да имате предвид при първото си посещение в СПА салон, а защо не и за следващите.

Тишината

Когато сте на СПА, това означава, че искате да си починете. Разбира се, това важи и за другите хора, които са в центъра, така че уважавайте тях и правилата и се старайте да не вдигате излишен шум. Не създавайте и напрежение, просто се отпуснете и се наслаждавайте на прекараното време.

Отмяна на резервацията

Понякога се случва да ви ангажират непредвидени дела, така че винаги можете да отмените резервацията. Както ви посъветвахме, трябва да се запишете поне 1 седмица предварително, а ако искате да отмените резервацията го направете поне 48 часа по-рано.

Етични и морални правила

В СПА центъра може да ви се стори, че всичко е прекалено хубаво, и че можете да си позволите своеволия с терапевтите. В никакъв случай не правете това! Сексуалните посегателства са строго забранени, така че уважавайте персонала и бъдете сдържани!

Оценка на преживяването

След като приключите със СПА процедурите ви предлагаме да дадете отзив за преживяното. Всеки себеуважаващ се човек иска да чуе мнение за работата, която е извършил, така че едно малко, но много ценно поощряване, няма да ви навреди.

Децата

Ако имате деца и искате да ги вземете с вас, първо трябва да се уверите, че СПА центъра има зона за деца. Препоръчително е да оставите децата у дома, тъй като СПА означава спокойствие, а когато има малчугани, спокойствието моментално изчезва.

Бакшиш

Както при всички останали заведения и тук важи правилото за бакшиша. Ако не сте доволни от обслужването не е нужно да оставяте бакшиш, но пък ако ви е харесало и искате пак да посетите този СПА център, трябва да оставите допълнително пари в размер на около 10-15%.

В общи линии това са всички правила, които трябва да знаете за СПА етикета, но ако сме пропуснали нещо, то не се колебайте да се свържете с нас и да ни допълните.