Летищен трансфер – Комфорт, Безопастност, Гъвкавост

летищен трансфер

Летищните трансфери са една доста популярна и използвана услуга, както по света така и в България. Те се предпочитан транспорт най-вече от чужденци пристигащи в България, или заминаващи от България към друга дестинация за туризъм или бизнес. Но напоследък забелязваме, че и много българи използват тази услуга. Особенно, когато са група от 5-6 човека и трябва да пътуват за чужбина. Причината е, че пътуването е много лесно, приятно и сигурно.

Използването на летищен трансфер като услуга гарантира, че вие ще имате предварително уговорена кола или мини ван, която ще ви очаква пред вашата врата или ще ви посрещне веднага след излизането от терминала на летището. Това спестява време и е удобно. Особено, когато имате много багаж.

Разговаряхме с една от най-известните фирми за летищни трансфери и наем на ван – GoRent.bg. Ето какво можем да обобщим като удобства за тази услуга, след срещата ни с тях.

Комфортът е гарантиран

Представете си следната сигурация. Пристигате в България след дълъг полет и трябва да чакате на опашка за паспортна проверка. А след това и да чакате своя багаж. Тогава определено ще искате пред летището да ви очаква кола или микробус, който да ви откара до желата от вас дестинация. А, ако пътувате към летището и сте голяма компания, летищния трансфер е вашето спасение. Предварителната резервация ще гарантира комфортно и безупречно пътуване. Вашият шофьор с удоволствие и внимателно ще се погрижи за багажа ви. Освен това ще е бъде търпелив в случай, че се бавите поради някаква причина.

Безопасността е приоритет

Пътниците се притесняватат както за тяхната безопасност на пътя, така и за своя багаж. И това е абсолютно нормално. Резервирането на такъв вид транспорт от или към  летището, ще повишави вашата сигурност и ще намали безпокойството ви. Освен това, водача ще се погрижи за внимателното превозване на вещите ви и ще гарантира тяхната безопастност.

Гъвкавост в предпочитанията

Летищните трансфери дават свободата да изберете типа автомобил, който да ви превозва. Това е от решаващо значение особенно за хора пътуващи в група. Те биха искали да се възползват от достатъчно комфортно и просторно превозно средство.

За GoRent

Основната цел на GoRent е ефективната организация на пътническия транспорт чрез своите удобни и сигурни пътнически бусове. Тяхната платформа за резервиране на трансферни услуги, улеснява процеса на резервиране, както за клиенти, така и за шофьори и фирми. С днешните технологии и тяхното интелигентно използване, клиентите и шофьорите печелят време и ресурси. Фирмата предлага одобрено качество на шофьорите и превозните средства, което се осигурява чрез система за наблюдение на качеството.

С GoRent пътниците получават пълен избор по отношение на цена, комфорт и гъвкавост. Единственото, което трябва да направят е да се отпуснат и да разчитат на компетентността на водача.

Проектите, в които GoRent сa участвали до сега са локални и международни колаборации и трансферни услуги за различни фестивали и културни обмени на младежи. Фирмата работи активно и със различни клубове за зимен спорт в Банско и Пампорово.