Home / СПА  / Какво трябва да знаем преди да отидем на СПА?

Какво трябва да знаем преди да отидем на СПА?

преди да отидем на СПА

Вече ви дадохме базови съвети на тема СПА етикет и се надяваме, че ще бъдете по-смели и ще си направите поне 1 резервация, за да изпитате истинската наслада от това невероятно изживяване. Сега сме ви подготвили нови съвети, които също трябва да имате предвид при първото си посещение в СПА салон, а защо не и за следващите.

Тишината

Когато сте на СПА, това означава, че искате да си починете. Разбира се, това важи и за другите хора, които са в центъра, така че уважавайте тях и правилата и се старайте да не вдигате излишен шум. Не създавайте и напрежение, просто се отпуснете и се наслаждавайте на прекараното време.

Отмяна на резервацията

Понякога се случва да ви ангажират непредвидени дела, така че винаги можете да отмените резервацията. Както ви посъветвахме, трябва да се запишете поне 1 седмица предварително, а ако искате да отмените резервацията го направете поне 48 часа по-рано.

Етични и морални правила

В СПА центъра може да ви се стори, че всичко е прекалено хубаво, и че можете да си позволите своеволия с терапевтите. В никакъв случай не правете това! Сексуалните посегателства са строго забранени, така че уважавайте персонала и бъдете сдържани!

Оценка на преживяването

След като приключите със СПА процедурите ви предлагаме да дадете отзив за преживяното. Всеки себеуважаващ се човек иска да чуе мнение за работата, която е извършил, така че едно малко, но много ценно поощряване, няма да ви навреди.

Децата

Ако имате деца и искате да ги вземете с вас, първо трябва да се уверите, че СПА центъра има зона за деца. Препоръчително е да оставите децата у дома, тъй като СПА означава спокойствие, а когато има малчугани, спокойствието моментално изчезва.

Бакшиш

Както при всички останали заведения и тук важи правилото за бакшиша. Ако не сте доволни от обслужването не е нужно да оставяте бакшиш, но пък ако ви е харесало и искате пак да посетите този СПА център, трябва да оставите допълнително пари в размер на около 10-15%.

В общи линии това са всички правила, които трябва да знаете за СПА етикета, но ако сме пропуснали нещо, то не се колебайте да се свържете с нас и да ни допълните.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.